جستجو
Close this search box.
میکروفون اتاق کنفرانس

میکروفون اتاق کنفرانس

در بسیاری از شرکت­ها و سازمان­ها وجود حداقل یک اتاق کنفرانس بسیار ضروری است. برگزاری جلسات مهم درون سازمانی و برون سازمانی برای اشتراک و یا تبادل نظر بین افراد یک سازمان یا مدیران سازمان­های مختلف، نیازمند امکانات خاصی است که از آن به عنوان سیستم اتاق کنفرانس یاد می­شود و در اتاق کنفرانس قرار دارد. بدین ترتیب می­توان اتاق کنفرانس را یکی از مهم­ترین بخش­های سازمان دانست که در آن تصمیمات مهمی گرفته می­شود. هر اتاق کنفرانس، با توجه به نوع جلساتی که در آن برگزار می­شود، نیازمند تجهیزات مختلف است. صندلی، میز، سیستم ویدئویی، سیستم صوتی و مانیتور چند نمونه از این تجهیزات هستند. در این مقاله از صدرا اطلاعات بیشتری در مورد میکروفون اتاق کنفرانس در اختیار شما می­گذاریم.

میکروفون اتاق کنفرانس

سیستم صوتی در یک اتاق کنفرانس، یکی از مهم­ترین تجهیزات آن است. درواقع کیفیت میکروفون تأثیر مستقیمی بر روی کیفیت سخنرانی در کنفرانس ­ها و در نتیجه خروجی دارد. یک میکروفون رومیزی  به برگزارکنندگان جلسات امکان مدیریت، پخش یکنواخت و باکیفیت صدا را در اتاق کنفرانس می­دهد.

کارایی میکروفون کنفرانس

معمولاً در یک اتاق کنفرانس، میکروفون ­ها از نظر کارایی به دو نوع، دسته­ بندی می­شوند؛ دستۀ اول، میکروفون سخنران یا رئیس جلسه و دستۀ دوم، مربوط به میکروفون شرکت کنندگان است. بدیهی‌ست که میکروفون مربوط به رئیس جلسه باید امکانات بیشتری نسبت به میکروفون سایر افراد داشته باشد. توانایی فعال و غیرفعال کردن میکروفون سایر افراد و برگزاری نظرسنجی، از جمله ویژگی­ هایی است که میکروفون رئیس جلسه دارد.

انواع میکروفون اتاق کنفرانس

میکروفون­ های اتاق کنفرانس، دسته­ بندی­ های مختلفی دارند؛ ولی در حالت کلی به دو دسته تقسیم می­شوند؛ میکروفون­ های بی­سیم و میکروفون­ های سیمی.

سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.

سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.

میکروفون ­های سیمی

در میکروفون­ های سیمی، دریافت و انتقال اطلاعات به وسیلۀ کابل­ها انجام می­شود. از مزایای این میکروفون­ ها می­توان به ارزان بودن و کاربری ساده آن­ها اشاره کرد. اما در بعضی از جلسات مانند کنفرانس ­هایی که با هدف آموزش برگزار می­شوند، ممکن است این نوع از میکروفون­ ها کارایی مطلوب را نداشته باشند. زیرا توانایی جابه‌جایی را از مدرس و سخنران گرفته و کابل­ها باعث ایجاد محدودیت می­شوند. از دیگر معایب این میکروفون­ ها می­توان به خسارات ناشی از قطع یا خرابی کابل­ها اشاره کرد که در صورت وقوع این اتفاق باید تمامی کابل­ها تعویض شوند که صرف هزینه و زمانی زیادی را به دنبال دارد.

میکروفون­ های بی­سیم

در این میکروفون­ ها فرآیند دریافت و انتقال اطلاعات و سیگنال­ ها با استفاده از wifi و یا مادون قرمز (Infrared) انجام می­شود. به دلیل سر و کار نداشتن با کابل، مشکلاتی که در کار با میکروفون­ های با­سیم وجود داشت، در میکروفون­ های بی­سیم وجود ندارند. همچنین افراد از آزادی حرکتی بیشتری برخوردار هستند. عمر میکروفون­ های بی­سیم محدود به عمر باتری آن است که این مسئله یکی از مشکلات این دسته از میکروفون­ ها به شمار می­آید. یکی دیگر از معایب این میکروفون ­ها این است که امکان تداخل سایر تجهیزات بی­سیم و رادیویی با میکروفون کنفرانس شما وجود دارد.

میکروفون رومیزی

در دیگر دسته ­بندی میکروفون­ ها، میکروفون کنفرانس رومیزی قرار دارد. امروزه میکروفون­ ها دارای قابلیت­هایی فراتر از انتقال صوت بین افراد را دارد. این مدل از میکروفون­ ها دارای یک صفحه نمایشگر هستند که افراد به کمک آن قادر به اشتراک فایل­ها و تصاویر مختلف خواهند بود. وجود اسپیکر برای پخش صدای سخنران، قابلیت رأی­گیری و ترجمۀ همزمان از دیگر امکانات این میکروفون ­ها هستند. میکروفون رئیس جلسه، از این نوع میکروفون است.

میکروفون­های یقه­ ای (Lapel)

همان­طور که از اسم این مدل میکروفون­ ها مشخص است، به یقه یا کت لباس متصل می­شوند و امکان حرکات آزادانه را به افراد می­دهد. برای اطمینان از انتقال صحیح صوت باید صدا را از سیستم صوت کنفرانس تنظیم کرد.

میکروفون گردن ­غازی (Gooseneck)

این نوع از میکروفون ­ها امکان چرخش گردن دارند، به بیان دیگر هر دو فرد در کنار هم می­توانند از یک میکروفون استفاده کنند و در هنگام نیاز به سمت خود بچرخانند. به همین دلیل از اقتصادی­ ترین میکروفون­ ها برای سازمان ­ها هستند. از دیگر نکات مثبت میکروفون­ های گردن­ غازی، حذف صدای اطراف است که باعث افزایش کیفیت صدای سخنران است.

در سال­های اخیر استفاده از میکروفون­ های اتاق کنفرانس، فقط محدود به همان اتاق و جلسات حضوری بین افراد بود. اما با گذر زمان و خصوصاً شیوع ویروس کرونا، از دیگر موارد استفاده از این میکروفون­ ها، استفاده در ویدئو کنفرانس­ ها است. پس بهتر است که قبل از خرید میکروفون، نیازهای خود را مورد بررسی قرار دهید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب تجهیزات کنفرانس

معرفی تجهیزات ویدئو کنفرانس

تجهیزات ویــدئـو کنفرانس امروزه استفاده از تجهیزات یا دستگاه ویدئو کنفرانس تنها راه حل برگزاری جلسات از راه دور همراه با صرفه جویی در هزینه

آشنایی با مانیتور کنفرانس آسانسوری

مانیتورهای لیفت یکی از مهم‌ترین ملزومات در حوزه تجهیزات سالن کنفرانس هستند که در برطرف‌سازی مشکلاتی مثل کمبود فضا، عملکرد بسیار خوبی دارند. در واقع

معرفی سیستم کنفرانس تلویک

در عصر کنونی، شرکت‌های خصوصی و مراکز دولتی به مکانی مشخص برای برگزاری جلسات و کنفرانس‌های خود نیاز دارند. برای پاسخ به این نیاز، اقدام

مطالب سیستم کنفرانس

آشنایی با سیستم کنفرانس دیجیتال

سیستم کنفرانس دیجیتال مجموعه ای از تجهیزات کنفرانس شامل میکروفون کنفرانسی ، بلندگو سالنی ، آمپلی فایرها ، میکسرهای صوت و …می باشند که بدون

سیستم تصویر برداری اتوترکینگ

برخی از دوربین های پیشرفته اتوترکینگ می توانند عملکرد ردیابی خودکار در محیط های شما انجام دهند  ، بنابراین معمولاً دوربین اتوترکینگ “هوشمند” نامیده می

تجهیز سالن کنفرانس در مشهد

تجهیز سالن کنفرانس یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های هر سازمانی محسوب می‌شود؛ علت حساسیت این موضوع در این است که تمامی جلسات مهم، تصمیم‌گیری ها و

مطالب ویدئو کنفرانس

صدرا ایرانیان

کمتر از دو دقیقه تماس می گیریم.

جهت برقراری ارتباط لطفا نام و شماره تماس خود را وارد نمایید.

کمتر از دو دقیقه تماس می گیریم.

جهت برقراری ارتباط لطفا نام و شماره تماس خود را وارد نمایید.